* Obrázek se může mírně lišit od originálu.
Temperovač cokolády/ Chocotemper s výstupním kohoutkem - vč. vibrační desky
Ohodnotit nyní
SKU STGIC12#VP
Nosnost: 12 kg
Tisknout* hrubá cena včetně 20 DPH: 10 220,39 €, vč. Přepravní náklady
Popis
Provedení
- Zařízení na temperování čokolády
- včetně vibrační desky
- Profesionální přístroj
- Vyrobeno v Itálii
- Zařízení pro temperování zaručuje zachování tekutého stavu čokolády i dokonalé krystalické spojení
- Ideální pro zmrzlinárny a cukrárny
- Uložení programů pro všechny druhy čokolády
- Technologie dotykové obrazovky
- Elektronický nožní spínač pro dávkování přesného množství čokolády do formiček
- Režim Stand-By
- Šnekový dopravník z nerezové oceli
- Kapacita čokolády: 12 kg
- Snad se čistí
Kvalita
- Vysoce kvalitní nerezová ocel
Připojení
- Výkon: 2,50 kW
- Elektrická přípojka: 220V
Rozměry
- Vnější rozměr: Š x H x V: 520 mm x 800 mm x 1.540 mm
Směrnice
- Selbstverständlich nach Vorgaben der Hygiene- und Sicherheitsrichtlinien produziert
- Výrobek nese označení CE.
- Materiál odpovídá evropským potravinářským normám
Technické údaje
Rozměry
Šířka | 520 mm |
---|---|
Hloubka | 800 mm |
Výška | 1.540 mm |
Rozměry vibrační desky
Šířka | 800 mm |
---|---|
Hloubka | 340 mm |
Výška80 mm |
Hodnoty připojení
Výkon | 2,50 kW |
---|---|
Napětí | 220V |
Frekvence | 50 Hz |
Chladivo | R452a |
Dodávka
Způsob dopravy | Spedice |
---|---|
Stav dodávky | Smontováno |
Hmotnost | 224 kg |
Vaše výhody
- More than 12,000 items available immediately
- Doprava zdarma v rámci Německa
- incl. Záruka nejnižší ceny
- Špičková kvalita značky
Chybí vám informace o produktu?Napište nám přímo Here >
RRP 16.032,99 €*