* Obrázek se může mírně lišit od originálu.
Chocolate tempering device with outlet tap - Chocotemper
Ohodnotit nyní
SKU STGIC12
Capacity: 12 kg
Tisknout* hrubá cena včetně 19 DPH: 226 231,13 Kč, vč. Přepravní náklady
Příslušenství
Popis
Provedení
- Zařízení na temperování čokolády
- Profesionální přístroj
- Vyrobeno v Itálii
- Zařízení pro temperování zaručuje zachování tekutého stavu čokolády i dokonalé krystalické spojení
- Ideální pro zmrzlinárny a cukrárny
- Technologie dotykové obrazovky
- Elektronický nožní spínač pro dávkování přesného množství čokolády do formiček
- Uložení programů pro všechny druhy čokolády
- Šnekový dopravník z nerezové oceli
- Režim Stand-By
- Kapacita čokolády: 12 kg
- Snad se čistí
Kvalita
- Vysoce kvalitní nerezová ocel
Připojení
- Výkon: 2,50 kW
- Elektrická přípojka: 220V
Rozměry
- Vnější rozměr: Š x H x V: 520 mm x 800 mm x 1.540 mm
Směrnice
- Selbstverständlich nach Vorgaben der Hygiene- und Sicherheitsrichtlinien produziert
- Výrobek nese označení CE.
- Materiál odpovídá evropským potravinářským normám
Poznámky
- Vibrační deska není součástí dodávky
Technické údaje
Rozměry
Šířka | 520 mm |
---|---|
Hloubka | 800 mm |
Výška | 1.540 mm |
Hodnoty připojení
Výkon | 2,50 kW |
---|---|
Napětí | 220V |
Frekvence | 50 Hz |
Chladivo | R452a |
Dodávka
Způsob dopravy | Spedice |
---|---|
Stav dodávky | Smontováno |
Hmotnost | 215 kg |
Váš spolehlivý partner
- Nejlepší poměr cena/výkon
- Spokojenost zákazníků
Vaše výhody
- více než 12 000 položek ihned k dispozici
- Doprava zdarma v rámci Německa
- vč. Záruka nejnižší ceny
- Špičková kvalita značky
Chybí vám informace o produktu?Napište nám přímo tady >
RRP 385.935,22 €*